ДОБРЕ ДОШЛИ

Ние предоставяме на собствениците и мениджерските екипи мощни, високотехнологични технически и програмни средства за ефективно постигане на техните стратегически цели.


 

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Наскоро специалистите на Ритейл инженеринг ООД приключиха проекта - Оборудване на три броя мобилни цистерни с фискални системи и нивомери.  

По време на поредната среща на дистрибуторите на Ttasuno Europe, един от представените нови продукти беше стелит за подаване на вода, въздух и течност за измиване на стъклата. Продуктът е изпълнен в дизайн, който позволява да бъде монтиран непосредствено до колонките на Tatsuno.  

През последната седмица на месец октомври се проведе поредната среща на дистрибуторите на Tatsuno Europe. Бяха представени новите продукти на Tatsuno. Участниците в конференцията обсъдиха нови подходи в търговската политика на Tatsuno. Като официални дистрибутори на Tatsuno представители на "Ритейл инженеринг" ООД участваха активно в дискусиите.  

Специалистите на "Ритейл инженеринг" ООД завършиха успешно технологичното оборудване на обект - Бензиностанця и газ станция Оризаре, собственост на "Перфект 2000" ООД Обектът се намира на околовръстното шосе на гр. Пловдив и ще работи по договор за франчайзинг с "Петрол" АД.  

На 16 май специалистите на "Ритейл инженеринг" ООД приключиха монтажа на доставените нови колонки за пункта за зареждане с горива на Летища Бургас.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | следваща >>