ДОБРЕ ДОШЛИ

Ние предоставяме на собствениците и мениджерските екипи мощни, високотехнологични технически и програмни средства за ефективно постигане на техните стратегически цели.


 

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

На 11-ти април "Ритейл инженеринг" ООД получи сертификат за РАБОТА СЪС СЪДОВЕ ПОД НЯЛЯГАНЕ И РЕЗЕРВОАРИ ПОД НАЛЯГАНЕ  

На 15 и 16 ноември в гр. Бланско - Чехия се проведе среща на европейските партньори на японската фирма Tatsuno, водещ световен производител на бензинови и газ колонки. Срещата беше и във връзка с отбелязване на 100 годишнината на Tatsuno Corporation. От страна на "Ритейл инженеринг" ООД, представител на Tatsuno за България участваха управителят на фирмата - Кирил Велев и техническият директор - Кръстьо Андонов. Те имаха среща лично със собственика на японския производител г-н Tatsuno. На срещата бяха дискутирани качествата на новата серия колонки Ocean и перспективите за създаване на сервизна мрежа на Tatsuno в Европа.  

"Ритейл инженеринг" ООД актуализира своя сертификат за сервизна поддръжка и пълно обслужване на касови апарати, производство на "ОРГТЕХНИКА" АД. В резултат на дългогодишното сътрудничество с "ОРГТЕХНИКА" АД, ние предлагаме: бракуване на старото фидкално устройство и издаване на всички необходими документи за органите на НАП; програмиране, фискализация и online регистрация на ново фискално устройство в НАП; едногодишен гаранционен сервиз; SIM карта и едногодишна предпалтена връзка със сървъра на НАП; издаване на всички необходими документи за нормална работа на новото фискално устройство  

Преработената съгласно Наредба 18 ЕСФП модел RE16PC-ALPHA-DV приключи изпитанията на 21.12.2010г. със свидетелство за одобрен тип 120FS/21.12.2010. Инсталирането на ЕСФП на обекти започна на 22.12.2010г..  

"Ритейл инженеринг" ООД получи официален сертификат като партньор на "Petrotechnic" LTD, фирма от групата Franklin Fueling Systems  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | следваща >>