ДОБРЕ ДОШЛИ

Ние предоставяме на собствениците и мениджерските екипи мощни, високотехнологични технически и програмни средства за ефективно постигане на техните стратегически цели.


 

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Преработената съгласно Наредба 18 ЕСФП модел RE16PC-ALPHA-DV премина изпитанията в БИМ. От 02.12.2010г. системата се изпитва на реален обект: SNG805, София, жк. ДРУЖБА  

РИТЕЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ подготвя автоматизирана информационна система за технологична отчетност и контрол на данъчни и акцизни складове. Системата включва модули за контрол на: входни и изходни разходомери, нивомерни системи и автоматични везни за пълнене на газови бутилки. Предлагат се и нивомерни системи за контрол на резервоарите за съхранение с обхват (височина на измервани нива) до 14 метра.  

РИТЕЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ завърши разработката на нова фискална компютърна система отговаряща на изискванията на Наредба Н18. Системата е регистрирана със свидетелство 106FS/07.07.2008 и се предлага с името RE16PC-ALPHA. Системата използва фискален принтер FP-550 с идентификатори на Ритейл инженеринг (RI за фискалното устройство и 57 за фискалната памет).  

"Ритеил инженеринг" ООД предлага на своите клиенти най-новата разработка на нашите специалисти - ИНФОРМАЦИОННО ТАБЛО С ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ. Смяната на информацията на таблото се осъществява дистанционно от управляващия компютър или чрез специализиран пулт. Необходимата информация се извежда чрез електромагнитни индикатори. Това техническо решение дава възможност да се гарантира устойчива работа в температурен диапазон от -40 до +80 градуса, при влажност до 93%. Съществено предимство на предлаганото табло е ниската елктрическа косумация. Гарантирана е перфектна видимост дори при пряка слънчева светлина срещу таблото.  

"Ритеил инженеринг" ООД последователно изпълнява програмата за обновяване на техническите средства на обектите на Синерго Петролеум. Вече приключи работата на обектите в София-Овча купел, Долни Богров, Самоков, Дупница, Монтана, Русе, Волово.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | следваща >>